Privat
o lună în urmă
16 Vizualizări

Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition NOU

Accesorii PC
Altele
Ștefăneștii de Jos
1.499LEI
Brand: Altele
Model: TCA captain pack airbus edition
Serie: 1

Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition NOU

*Pentru simularea jobului de pilot comercial*

*Raspund zilnic la telefon dupa ora 16:00*

Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition, replici ergonomice ale mansei Airbus si ale cuadrantului de propulsie, licentiate oficial pentru Xbox Series X|S si PC, ambidextra, functie Airliner incorporata.

Inspirat de comenzile reale ale Airbus

Replicile ergonomice la scara 1:1 inspirate de iconicul sidestick si cuadrant Airbus, TCA Captain Pack X Airbus Edition este licentiat oficial pentru Xbox Series X|S si asigura o senzatie unica.

Gama TCA Airbus pentru Xbox

Datorita noului Ecosystem Hub, profitati de conectivitatea simplificata cu suport software pentru ecosistemul Thrustmaster si faceti-l compatibil cu Xbox Series X|S! Trebuie conectat doar un singur cablu USB la PC sau la consola!

Versiunea suprema a Airbus Sidestick

Bucurati-va de un confort optim si de o precizie sporita in timpul sesiunilor de zbor datorita manetei de propulsie imbunatatite si noilor butoane de comutare tactila. Maneta de propulsie incorporata in baza joystick-ului include o functie de inversare a propulsiei, o caracteristica unica pe avioanele de linie care va ajuta sa va stapaniti aterizarile.

Design nou si conectivitate

TCA Sidestick X Airbus Edition a fost reproiectat pentru o mai buna stabilitate si pentru a integra noi conectori, inclusiv 2 porturi USB-A pentru ecosistemul dvs., 1 port USB-C pentru sursa de alimentare si o mufa jack pentru casti. Poti trece de la compatibilitatea cu Xbox la compatibilitatea cu PC dintr-o singura miscare.

Functii de cuadrant complet

TCA Quadrant Airbus Edition permite o experienta de joc foarte apropiata de realitate si imersiva, cu cele 4 axe si 31 de butoane de actiune fizice ergonomice (inclusiv 13 butoane virtuale pe PC), special concepute pentru un control uimitor al secventelor de apropiere si aterizare.

Replici ale comenzilor unui avion de linie Airbus (de tip A320neo), simtiti senzatii realiste atunci cand folositi butoanele, piedicile si alte comenzi ale cuadrantului de acceleratie – la fel ca un adevarat capitan de avion.

Functii emblematice inspirate de Airbus

Deveniti un adevarat capitan datorita functiilor unice inspirate de Airbus, integrate in cuadrant, cum ar fi frana de accelerare, maneta flapsurilor, maneta trenului de aterizare sau functia de frana de parcare. Aceste comenzi intuitive va ajuta sa economisiti timp pretios si va permit sa va concentrati asupra altor sarcini care trebuie indeplinite in lista de verificare.

Detalii produs

Trimit prin curier
Predare personală

Stare Produs

Nou

Scrie o Recenzie

Loghează-te aici - Autentificare sau creează un cont nou aici - Cont nou pentru a posta o recenzie.
MaxGamer
Membru de: o lună
Utilizatorul este offline
Vezi toate anunțurile
732 * * * * * * * * *
Adaugă la favorite
Adaugă pentru a compara
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe WhatsApp
Reportează abuz

Evită să transferi bani într-un cont bancar până nu te-ai întâlnit personal cu vânzătorul și nu ai semnat un acord.

Orice vânzător privat de încredere nu va solicita un avans înainte de a te întâlni cu el.

Recepționarea unui e-mail cu o copie a actului de identitate scanat nu confirmă identitatea cumpărătorului. Aceasta se face în momentul întâlnirii, atunci când semnezi un acord de cumpărare.