Despre noi

Acasă DESPRE NOI
Sursa ta de incredere pentru toate nevoile tale legate de componente si accesorii pentru calculator!

Despre PCWEB

Sursa ta de incredere pentru toate nevoile tale legate de componente si accesorii pentru calculator!

PCWEB este o platforma online specializata in anunturi pentru componente si accesorii PC, dezvoltata pentru a satisface nevoile atat ale gamerilor dedicati, cat si ale profesionistilor din domeniul IT. Cu o experienta vasta in industrie si o pasiune pentru tehnologie, echipa noastra lucreaza neobosit pentru a va oferi o selectie diversificata de produse, de la procesoare si placi video la tastaturi, mouse-uri, si multe altele.

Despre proiect

Ce ne face unici!

• Varietate impresionanta de produse
• Anunturi verificate si sigure
• Comunitate pasionata
• Serviciu exceptional pentru clienti
• Categorii-Subcategorii-Serii si Modele exclusive
Rulează videoul

Ce spun utilizatorii PCWEB

Este foarte important pentru noi părerea fiecărui utilizator.

Recomand!

Sunt foarte mulțumit de pcweb.ro! Am găsit cu ușurință laptopul pe care îl căutam la un preț excelent. Interfața ușor de utilizat și numeroasele anunțuri pentru laptopuri m-au ajutat să fac alegerea potrivită."

O experiență inedită!

Pcweb.ro mi-a fost de mare ajutor când am vrut să-mi upgradez sistemul. Am găsit perifericele dorite vadute de utilizatori seriosi. Recomand cu încredere această platformă pentru pasionații de tehnologie."

Mulțumită!

Este uimitor cât de ușor este să vinzi pe pcweb.ro. Am postat un anunț pentru consola mea și am primit mai multe oferte rapide. Este un loc de încredere pentru cumpărătorii și vânzătorii de echipamente electronice.

Recomand!

Cauti o consolă sau accesorii pentru jocuri? pcweb.ro este locul potrivit! Am găsit rapid accesorii de gaming de înaltă calitate și console la prețuri competitive. Îl recomand cu încredere gamerilor.

Abonează-te