TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului ”PCWEB.RO”

 

   Vă mulțumim pentru interesul față de compania, site-ul, serviciile și/sau produsele noastre.

   Vă rugăm să citiți cu atenție acest document, denumit în continuare ”Prezentul document”, ”Contractul”, ”Termenii” împreună cu documentele menționate în cuprinsul acestuia.

   Prezentul document reprezintă condițiile utilizării site-ului PCWEB.RO (denumit în continuare „site-ul”) și plasării de comenzi de produse și servicii prin intermediul site-ului.

   Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă o convenție legală – un contract între dumneavoastră și noi.

   Vă rugăm să citiți și Politica de confidențialitate (pe care o poți regăsi aici https://pcweb.ro/politica-de-confidentialitate ) și Politica privind utilizarea modulelor cookies (pe care o puteți regăsi aici https://pcweb.ro/politica-cookies/ înainte de a naviga pe site sau a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul PCWEB.RO

   Secțiunea ”Termeni și condiții”, reprezintă modul în care PCVISION.SRL își desfășoară activitatea și ajută la definirea relației dumneavoastră cu site-ul nostru când interacționați cu serviciile noastre și cuprinde regulile care vor reglementa relația dintre dumneavoastră, în calitate de Client și noi, în calitate de Vânzător, precum și condițiile de utilizare a site-ului PCWEB.RO de către potențialii vizitatori sau clienți.

   Documentul ”Termeni și condiții” este întocmit în conformitate cu prevederile obligatorii stipulate de legislația aplicabilă, respectiv Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic și O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

 

Introducere. Definirea noțiunilor utilizate

Acceptarea conditiilor

Comanda si descrierea serviciilor

Adaugarea unui anunt

Promovarea unui anunt contra cost

Adaugarea la „Favorite”

Dreptul de autor

Limitarea raspunderii

Reguli de postare pe site-ul PCWEB.RO

Eligibilitatea, inregistrarea si anularea

Acceptarea conditiilor si raspunderea utilizatorului sau clientului

Sesizari si reclamatii

Datele cu caracter personal/Politica de confidențialitate

Clauze specifice

Modificări/completări/actualizări ale documentului

 

 

Introducere. Definirea noțiunilor utilizate

Cine suntem noi?

Mai jos găsiți datele noastre de identificare:

Denumire: PCVISION.SRL

Sediul social: Bucureşti Sectorul 4, Aleea TOMEŞTI, Nr. 10A, CORP C

Număr Registrul Comerțului: J40/16822/11.09.2023

Cod unic de identificare (CUI): 48757510

E-mail: contact@pcweb.ro

   În cuprinsul prezentului document vom face referire la noi folosind denumirea oficială menționată mai sus sau sub numele de brand ”PCWEB.RO”, sub denumirea de ”Vânzătorul”, ”Prestatorul”, ”Compania”, ”Organizația”.

   Suntem o companie care oferă servicii prin intermediul site-ului PCWEB.RO și subdomeniile acestuia sau site-urile afiliate (denumite în continuare în mod colectiv ”Site”), al altor tool-uri puse la dispoziția Cumpărătorului/Vanzatorului pentru accesarea serviciilor, precum și prin toate profilele/paginile de media asociate acestui brand.

1.2 Definirea noțiunilor utilizate

Vânzătorul – Utilizatorul site-lui pcweb.ro care oferă spre vânzare unul sau mai multe produse.

Cumpărător –  reprezintă orice persoană fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate deplină de exercițiu sau orice persoană/entitate juridică, care își creează sau nu un Cont în Site şi efectuează o Comandă online. Prin Client/Cumpărător se înțelege și o persoană juridică care plasează o Comandă printr-o persoană fizică în numele acesteia. Persoanele majore care autorizează minori să folosească Site-ul, sunt răspunzători de întregul comportament al acestora pe Site și pentru toate acțiunile pe care minorii le pot întreprinde.

Produse ori servicii – reprezintă orice bunuri/produse sau servicii care sunt oferite Clientului/Cumpărătorului în vederea achiziționării, contra cost, prin intermediul site-ului PCWEB.RO

Contract – reprezintă înțelegerea la distanță (fără prezența fizică simultană) intervenită între Vânzător şi Client, cu privire la vânzarea/achiziționarea unuia sau mai multor Produse ori Servicii de pe site, prin plasarea unei Comenzi de către Client şi acceptarea ei de către Vânzător, cu respectarea prevederilor legale şi a termenilor şi condițiilor pentru vânzarea online/comerțul electronic. Contractul se încheie, de regulă, în limba română.

Cont – reprezintă o interfață unică a site-ului nostru care presupune personalizarea unei secţiuni a site-ului prin introducerea unei adrese de e-mail şi a unei parole, secţiune care conţine diverse informaţii despre Client.

Comanda – reprezintă angajamentul exprimat prin intermediul site-ului de către Client de a achiziționa serviciile oferita, în condițiile prevăzute în prezentul document și/sau agreate cu Vânzătorul printr-un mijloc de comunicare la distanță.

Utilizator – orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul pcweb.ro

Vizitator – orice persoană care accesează site-ul.

Site-ul – pagina web www.pcweb.ro (și moderatorii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia

Moderatori – persoanele care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul pcweb.ro

   Ceilalți termeni folosiți în prezentul document au înțelesul conferit de prevederile legale aplicabile.

 

  1. Acceptarea conditiilor

Prin folosirea site-ului pcweb.ro, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții în mod necondiționat și complet. Aceasta implică nu doar accesarea și vizitarea site-ului, ci și înregistrarea unui cont pe site, trimiterea de mesaje și/sau utilizarea serviciilor de publicare a anunțurilor pentru vânzarea sau cumpărarea produselor. Vă rugăm să alocați câteva minute pentru a citi acești termeni cu atenție. Menționăm că ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment. Pagina Termeni și Condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând aici https://pcweb.ro/termeni-si-conditii/

Orice persoană care accesează site-ul pcweb.ro și/sau furnizează informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își exprimă acordul pentru colectarea și prelucrarea datelor sale de către Furnizor în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor, precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct. Aceasta se face cu respectarea și fără a aduce prejudicii drepturilor persoanei vizate în cadrul prelucrării datelor cu caracter personal, cum ar fi dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

De asemenea, utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc și poate solicita ștergerea datelor. Pentru a-și exercita oricare dintre aceste drepturi, utilizatorul poate trimite o cerere scrisă, datată și semnată, la adresa următoare: contact@pcweb.ro

Conform prevederilor legale aplicabile, autoritățile pot solicita anumite informații care pot duce la identificarea unui utilizator.

În cazul în care există erori în legătură cu prețul sau oricare alte detalii ale serviciilor și ați plasat o comandă, vă vom informa prin e-mail sau printr-o altă modalitate de comunicare agreată, în cel mai scurt timp în legătură cu o astfel de eroare.

Atunci când există o promoție sau campanie de orice tip în desfășurare, Produsele care fac obiectul vânzării în cadrul acesteia vor fi supuse  termenilor şi condiţiilor aplicabile respectivei campanii sau promoţii, pe care vi le vom aduce la cunoștință.

Orice întrebări sau nelămuriri pot fi adresate cu încredere la adresa de e-mail: contact@pcweb.ro sau prin completarea formularului de contact, iar noi vă garantăm un răspuns în cel mai scurt timp.

 

Comanda si descrierea serviciilor

   PCWEB este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri de vânzare sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori

Clientul își exprimă acordul de a intra într-o relație contractuală bilaterală cu noi – echipa PCVISION.SRL, prin plasarea unei comenzi online, care poate conține unul sau mai multe dintre serviciile oferite pe site-ul nostru.

Orice persoană fizică (care a împlinit vârsta de 18 ani) sau juridică poate plasa o comandă din meniul aferent Contului de client, care va facilita interacțiunea cu noi.

Adăugarea unor servicii în coșul de cumpărături nu reprezintă rezervarea acestuia, iar o comandă va fi considerată validă și finalizată după parcurgerea tuturor etapelor din meniul Finalizare comandă și doar după confirmarea plății integrale a prețului serviciilor pentru care ați optat. Prin finalizarea Comenzii, ne confirmați că toate datele pe care ni le-ați furnizat sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii și recunoașteți în mod explicit că respectiva Comandă implică obligaţia dumneavoastră fermă de a achita ”suma totală de plată”. Orice altă modalitate a procedurii de achiziție nu va conduce la încheierea unui contract valabil, corelativ, noi nu vom avea obligația să livrăm respectivul serviciu.

Comanda va fi considerată acceptată de către noi si vom furniza serviciile direct in contul dumneavoastra. In cazul unei comenzi neacceptate dar plătite, îți vom returna sumele transferate. Notificarea primită prin e-mail după efectuarea Comenzii, cu privire la serviciile respective, are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii de către noi.

Vânzătorul/Prestatorul va putea anula o Comandă plasată cu o notificare concomitentă sau ulterioară (o  astfel de anulare nu atrage nicio răspundere din partea noastră) în următoarele cazuri:

tranzacția nu este acceptată de banca emitentă a cardului (banca, care a emis cardul nu acceptă Tranzacția, în cazul plății online);

procesatorul de carduri cu care colaborează vânzătorul nu validează sau invalidează Tranzacția (de exemplu, fie pentru că nu sunt fonduri suficiente, fie din alte motive, conform politicii procesatorului);

finalizarea Plății nu se realizează în termenul indicat prin factura proformă, în cazul plății prin transfer bancar/internet banking;

datele pe care le furnizează Utilizatorul/Clientul cu ocazia accesării Platformei sunt incomplete sau incorecte;

utilizatorul/clientul nu confirmă Comanda

vânzătorul consideră în mod rezonabil că prin accesarea Platformei şi plasarea Comenzii urmărește un scop ilicit sau care poate cauza orice fel de prejudicii Companiei, Afiliaților sau Partenerilor acestuia;

oricare dintre termenii şi condiţiile din prezentul document nu au fost respectate întocmai.

  1. Adaugarea unui anunt

   Echipa proiectului pcweb.ro se străduiește să asigure că toate anunțurile publicate sunt corecte și reale. Din acest motiv, acestea sunt verificate de o echipă specializată, care are dreptul de a le corecta și publica după aceste verificări sau, după caz, corecturi. Te rugăm să acorzi atenție și să respecți regulile de postare ale unui anunț, deoarece ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.

   Pentru a adăuga un anunț, utilizatorul trebuie să aibă un cont pe site-ul pcweb.ro și să fie autentificat, apoi să completeze formularul care se deschide la apăsarea butonului „Adaugă anunț”. Este important să furnizezi date de contact reale, astfel încât potențialii cumpărători sau utilizatorii interesați să poată lua legătura pentru mai multe informații despre produsul oferit de tine.

   Validarea numărului de telefon este obligatorie și trebuie să aparțină unei rețele de telefonie mobilă din România.

   Prin trimiterea anunțului pentru publicare pe site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

   Un anunț are o perioadă de valabilitate de 30 de zile din momentul publicării, cu posibilitatea de a fi prelungit. Anunțul poate fi reînnoit instant, contra cost, de mai multe ori.

 

Promovarea unui anunt contra cost

   Exista 6 tipuri de pachete de promovare

Pachetul Starter: Valoare 49 ron / Luna

            Anunturi: 250x

           Durata: 30 zile

           Promovat: 20 zile

           Reactualizare: 50x

          Reactualizare la: 1 zile

Pachetul Premium: Valoare 99 ron / Luna

            Anunturi: 400x

           Durata: 30 zile

           Promovat: 50 zile

           Reactualizare: 70x

          Reactualizare la: 1 zile

Pachetul Basic: Valoare 10 ron

Anunturi: 50x

Durata: 30 zile

Promovat: 5 zile

Reactualizare: 10x

Reactualizare la: 5 zile

Pachetul Standard: Valoare 20 ron

Anunturi: 100x

Durata: 30 zile

Promovat: 10 zile

Reactualizare: 20x

Reactualizare la: 3 zile

Pachetul Pro: Valoare 30 ron

Anunturi: 200x

Durata: 30 zile

Promovat: 30 zile

Reactualizare: 50x

Reactualizare la: 1 zi

Pachetul Promovare 1 sigur anunt: Valoare 5 ron

Durata: 30 zile

Promovat: 30 zile

 

Prețurile Produselor afișate pe site sau comunicate Clientului sunt exprimate în Lei și pot include sau nu T.V.A. conform legislației în vigoare, așa cum vor fi afișate pe site și sunt considerate prețuri valabile pentru Produsele afișate pe site sau comunicate Clientului în momentul finalizării unei Comenzi.

Vânzătorul poate actualiza prețurile pachetelor de promovare, iar o astfel de actualizare va înlocui orice prețuri afișate anterior pentru respectivele servicii.

În cazul în care prețul nu este afișat, Clientul va avea posibilitatea de a cere o ofertă iar un operator va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.

Prețul serviciului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

Prețul imprimat pe factură este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.

Modalitățile de plată sunt: disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

Pe baza informațiilor deținute de Vânzător și a celor furnizate  de Cumpărător va fi emisă o factură pentru serviciile livrate.

Un Utilizator poate alege să își promoveze contra cost unul sau mai multe anunțuri. Acestea pot fi atât anunțuri deja publicate pe site, cât și anunțuri nou adăugate.

În cazul în care un anunț nou adăugat cu promovare nu respectă Reguile de utilizare ale Site-ului, acesta nu va fi publicat pe pcweb.ro. Suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi restituită, ci va fi încărcată în contul pcweb.ro și va putea fi folosită oricând pentru promovarea oricărui anunț activ.

Clientul va fi pe deplin răspunzător pentru orice fel de plată făcută din eroare, iar în aceste situații Vânzătorul va analiza situația și va decide punctual dacă se pot sau nu returna sumele de bani deja plătite, Clientul fiind singurul răspunzător pentru aceste plăți.

 

Adaugarea la „Favorite”

   Un utilizator are opțiunea de a salva unul sau mai multe anunțuri în contul său, adăugându-le în lista de Anunțuri Favorite. Atunci când un posibil cumpărător salvează produsul, unui vânzător în lista sa de Favorite. Vânzătorul are apoi posibilitatea de a intra în contact cu cumpărătorul exclusiv prin intermediul sistemului de mesagerie al site-ului pcweb.ro

   Similar, un utilizator poate să-și salveze în lista de Favorite una sau mai multe căutări efectuate pe site în funcție de criterii specifice de interes. Utilizatorul va primi notificări atunci când apar anunțuri noi care corespund criteriilor selectate în căutarea sa salvată.

Dreptul de autor

   Întregul conținut al paginii pcweb.ro, inclusiv imagini, texte, grafică, Anunțurile publicate pe site, aplicațiile, link-urile și orice alt conținut audio-vizual, împreună cu design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informații, sunt proprietatea site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate în conformitate cu Legile drepturilor de autor și ale proprietății intelectuale și industriale. Publicarea, transmiterea sau copierea acestor informații în orice mod este interzisă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului, conform legislației în vigoare.

   Prin publicarea unui anunț pe site-ul pcweb.ro, afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imaginile, textul și conținutul anunțului, și că nu încalci drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți. Ești singurul responsabil pentru conținutul pe care îl postezi și pentru consecințele publicării anunțului.

   Publicând anunțul pe site-ul pcweb.ro, accepți să acorzi Furnizorului o licență gratuită, nelimitată în timp și irevocabilă, prin care transmiți către site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, ești de acord ca anunțurile publicate pe site-ul pcweb.ro pot fi făcute publice de către Furnizor pe toate platformele sale online și prin orice mijloace, inclusiv televiziune, radio, bannere, internet, panouri publicitare sau comunicate de presă.

 

  1. Limitarea raspunderii

   Facem tot posibilul să-ți oferim un serviciu de calitate, însă nu putem garanta că va fi perfect. Prin urmare, nu îți putem promite că site-ul pcweb.ro va funcționa neîntrerupt sau fără erori. Trebuie să ții cont că ești direct responsabil pentru conținutul și acuratețea informațiilor pe care le postezi pe pcweb.ro.

   Nu oferim nicio asigurare privind disponibilitatea, calitatea sau cantitatea produselor sau serviciilor prezentate în anunțuri și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru veridicitatea anunțurilor publicate pe pcweb.ro. Sub nicio formă, noi sau moderatori site-ului pcweb.ro nu vom fi responsabili pentru orice pagube directe, indirecte, incidentale sau consecințe ce pot apărea din cauza lipsei de acuratețe a conținutului, erorilor, pierderilor sau stricăciunilor de orice fel rezultate din folosirea conținutului postat, transmis prin e-mail sau disponibil pe site.

   De asemenea, nu vom fi responsabili pentru activitățile potențial ilegale desfășurate de către utilizatori, inclusiv furnizarea de conținut sau date incorecte despre produsele sau serviciile prezentate în anunțuri sau conținutul conversațiilor din sistemul de mesagerie de pe site.

   În cazul unui conflict, te îndemnăm să ne contactezi și vom încerca să găsim o soluție prietenoasă, respectând toate regulile în vigoare. Dacă conflictul nu poate fi rezolvat amiabil și situația se înrăutățește, va trebui să apelăm la instanțele judecătorești competente.

   Pentru siguranța ta, îți recomandăm să verifici mereu informațiile pe pagina noastră oficială www.pcweb.ro sau pe pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/pcweb.ro  ori  https://www.tiktok.com/@pcweb.ro

 

  1. Reguli de postare pe site-ul PCWEB.RO

   Cu scopul de a asigura un mediu plăcut pentru toți utilizatorii, fie că sunt în căutare de cumpărături sau doresc să vândă ceva, moderatorii site-ului pcweb.ro se ocupă de eliminarea anunțurilor false, incomplete sau incorecte. Prin urmare, aprobarea și publicarea anunțurilor sunt supuse unei verificări înainte și/sau după ce sunt publicate pe site. Acest demers are scopul de a preveni situațiile neplăcute în care un anunț este respins. Pentru a facilita această procesare a anunțurilor, am stabilit reguli de postare și de conduită pe care te rugăm să le respecți.

 

Interzicem categoric postarea și vânzarea următoarelor produse pe platforma noastră.

Substanțe interzise: Țigări, țigarete, țigări de foi, tutun, orice fel de droguri.

Arme și muniții: Arme letale și neletale de autoapărare care pot provoca răniri, arme cu tranchilizante, dispozitive pentru șocuri electrice și produse conexe, conform Legii 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor.

Materiale explozibile și obiecte periculoase: Materiale pirotehnice, obiecte considerate periculoase conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, precum și alte bunuri care pot pune în pericol sănătatea.

Produse medicale și substanțe: Medicamente, produse farmaceutice pentru oameni sau animale, sânge, organe umane, afrodisiace, steroizi, suplimente nutriționale, produse pentru sportivi, produse pentru slăbit și alte bunuri care pot fi periculoase pentru sănătatea și viața umană.

Conținut erotic și obscen: Materiale erotice și obiecte din sex-shop, oferte de dating, servicii de masaj erotic, servicii de escortă, videochat și orice oferte de muncă care implică activități sexuale.

Bunuri obținute ilegal: Orice obiecte provenite din furt, înșelăciune sau alte infracțiuni.

Bunuri din afara țării: Bunuri precum autoturisme, utilaje agricole și imobile care nu se află în țară.

Specii protejate și animale pe cale de dispariție: Animale protejate de Legea nr. 69/1994 și specii sălbatice în pericol, precum și porci vii, carne și produse din carne din cauza răspândirii Pestei Porcine Africane, în contextul implicării comerțului online cu porci vii în această situație.

Animale de companie: Inclusiv câini din rasele Pit Bull, Boerbull, Bandog și metișii lor, deoarece aceasta încalcă legislația română și europeană. Detalii complete privind obligațiile și interdicțiile referitoare la anunțurile de vânzare, schimb și/sau adopție a câinilor pot fi găsite aici.

Animale pentru reproducere: Nu acceptăm anunțuri pentru animale de companie oferite spre reproducere/montă, începând cu data de 1 august 2019.

Produse și substanțe nepermise: Untură de bursuc, untură de urs, venin de viperă, cafea verde, cafea cu ganoderma, ciupercă tibetană, kefir, kombucha.

Încălcarea drepturilor de autor: Muzică, filme, software sau alte bunuri care încalcă drepturile de autor și proprietatea intelectuală, inclusiv produse cu marcă înregistrată la nivelul Uniunii Europene.

Produse similare cu „popsockets”: Nu acceptăm nici produse care imită sau copiază „popsockets”, indiferent de denumire.

Dispozitive și gadget-uri ilegale: Dispozitive spion pentru calculator/laptop, căști și alte gadget-uri de copiat, precum și dispozitive pentru bruiaj închideri auto (jammer).

Documente și servicii ilegale: Acte auto, serii șasiu, plăcuțe de înmatriculare, oferte de servicii ilegale precum servicii de ghicitoare, tarot, clarvăzătoare, magie albă, servicii de camătă, amanet, credite sau alte activități similare.

Servicii de hacking: Servicii de deblocare iCloud și orice servicii care promit eliminarea sau anularea filtrului particule, DFP, FAP, EGR, SCR, DTC, O2, ADBLUE.

Oferte de muncă neconforme: Oferte de job-uri pe internet care promit câștiguri financiare mari stând în fața calculatorului.

Documente false și închirieri discriminatorii: Oferte de închiriere a proprietăților imobiliare adresate exclusiv persoanelor de gen feminin, precum și vânzarea de diplome/licențe sau asistență în redactarea acestora.

Jocuri de noroc și tranzacții virtuale: Jocuri de noroc, tranzacții virtuale, conturi pentru jocuri de noroc, precum și invitații pentru site-uri de tipul Filelist.

Produse inexistente și activități ilegale: Bunuri inexistente, precum și orice alt produs sau activitate care încalcă legea.

 

Produse din urmatoarele CATEGORII:

Auto,moto si ambarcatiuni

Imobiliare

Locuri de munca

Moda si Frumusete

Piese auto

Casa si gradina

Mama si copilul

Sport, timp liber, arta

Animale de companie

Agro si Industrie

Servicii

Vanzare companii

Cazare, Turism

Inchiriere bunuri si vehicule

Vanzare asigurari

   Aceste restricții sunt impuse în scopul protejării comunității noastre și respectă reglementările legale. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

   Alături de lista de produse și servicii interzise, există și câteva reguli de conduită pe care te rugăm să le respecți pentru a menține un mediu sigur și corect pe site-ul nostru:

Utilizarea Limbii și Stilul: Te rugăm să postezi anunțuri în limba română și să folosești un limbaj adecvat și respectuos.

Evitarea Anunțurilor Duplicate: Este permis să postezi un singur anunț pentru același produs sau serviciu. Anunțurile duplicate vor fi respinse sau retrase de pe site. Dacă vinzi produse sau servicii ca un pachet, te rugăm să menționezi acest lucru în descriere.

Un Anunț, Un Produs: Fiecare anunț este dedicat unui singur produs. Dacă oferi mai multe produse, te rugăm să creezi anunțuri separate pentru fiecare.

Politica de Repostare: Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării, anunțul nou nu va fi acceptat. Poți reactiva anunțul dezactivat din lista ta de anunțuri.

Vizibilitatea Anunțului: Anunțurile publicate într-un județ sunt vizibile în toată România și în județele vecine. Publicarea aceluiași anunț în mai multe județe nu este permisă și va fi respinsă.

Confidențialitatea Datelor Personale: Te rugăm să nu incluzi date cu caracter personal în descrierea anunțului (serie și număr carte de identitate, CNP, cont bancar etc.) sau să furnizezi numere de telefon cu suprataxă, deoarece aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

Formatarea Textului: Majusculele trebuie folosite doar acolo unde este necesar, cum ar fi la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise doar cu majuscule vor fi transformate în litere mici de către moderatori. Cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat, cum ar fi „vând”, „ofertă”, „urgent”, nu sunt permise în titlu.

Tipurile de Anunțuri Acceptate: Acceptăm doar anunțuri pentru produse, pc,laptop,accesorii,monitoare,periferice etc

Anunțuri Specifice: Nu sunt permise anunțuri umanitare, anunțuri despre furturi sau găsirea de obiecte pierdute ori animale, sau reclame pentru bloguri/rețele de socializare/site-uri care au nevoie de trafic, deoarece acestea nu vor fi acceptate.

Link-uri Externe: Adăugarea de link-uri către alte website-uri în titlul sau descrierea anunțului tău nu este permisă și acestea vor fi eliminate de moderatori.

Non-Discriminare: Anunțurile care ar putea discrimina utilizatorii pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului, orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată nu vor fi publicate.

Imagini Reprezentative: Imagini de tip catalog sunt acceptate doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să reprezinte produsul sau serviciul comercializat.

Modificări ale Anunțurilor: Modificările care implică înlocuirea produsului sau serviciului din cadrul anunțului vor fi respinse. Dacă modificările încalcă aceste reguli, ele vor fi respinse de moderatori și anunțul va rămâne în forma anterioară.

  1. Eligibilitatea, inregistrarea si anularea

   „pcweb.ro este un site dedicat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.

   Pentru a utiliza pcweb.ro, poți crea un cont fie prin înregistrarea cu contul Facebook, Google fie utilizând adresa de e-mail și o parolă. Prin înregistrare, confirmi că ai cel puțin 18 ani. Datele tale de profil trebuie să fie autentice, complete și actualizate. Înregistrările multiple cu aceeași adresă de e-mail nu sunt permise.

   Utilizatorii pot trimite mesaje prin intermediul pcweb.ro doar după crearea unui cont pe site și acceptarea acestui proces. Pentru siguranța datelor tale, asigură-te că păstrezi datele de autentificare confidențiale și alege o parolă puternică, pe care să nu o dezvălui nimănui.

   Dacă dorești să renunți la contul tău pcweb.ro, poți trimite un e-mail la adresa contact@pcweb.ro pentru dezactivare, sau il poti dezactiva in contul tau, sectiunea setari. Toate anunțurile tale vor fi retrase de pe site după dezactivare. Cu toate acestea, reține că rezultatele de căutare în motoarele de căutare pot rămâne indexate pentru o perioadă după eliminarea anunțurilor.

   Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice anunț care nu respectă Termenii și Condițiile noastre, precum și dreptul de a bloca sau dezactiva un cont în cazul raportărilor repetate referitoare la anunțuri false sau care încalcă prevederile legale. În cazul unor solicitări oficiale, putem furniza detalii referitoare la un anunț organelor competente conform politicii noastre de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal.”

  1. Acceptarea condițiilor și răspunderea utilizatorului sau clientului

Utilizatorul sau Clientul declară că înțelege și este de acord că este interzisă utilizarea site-ului PCWEB,RO în următoarele modalități sau pentru următoarele scopuri:

cu încălcarea Termenilor și Condițiilor din prezentul document;

cu încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile sau prin modalități care pot conduce la încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile;

pentru a disemina informații false sau greșite ori pentru a propaga dezinformare, incitare la ură sau alte asemenea;

în orice modalitate prin care se acționează în contul și pe seama altei persoane, în special prin utilizarea de nume false, adrese de email false, numere de telefon false etc.

pentru defăimarea altor persoane, pentru a aduce injurii, acuze sau afirmații jignitoare cu privire la oricare altă persoană;

pentru promovarea sau ascunderea activităților cu caracter ilegal sau imoral;

pentru a reproduce, în orice fel, interfața site-ului, în vederea inducerii în eroare a utilizatorilor, clienților sau potențialilor clienți pe care noi îi avem;

pentru a obține acces neautorizat la datele pe care vizitatorii sau clienții noștri ni le-au furnizat în mod voluntar;

pentru a introduce în sistem programe sau linii de cod malițioase;

pentru a solicita informații, produse ori servicii ilegale ori pentru a solicita informații care să acopere o activitate ilegală;

pentru a obține acces la diferite secțiuni sau subsecțiuni ale site-ului sau la produsele ori serviciile oferite de către noi utilizând proceduri ilegale;

pentru a obține produse ori servicii în scopul revânzării (cu excepția Politicilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal generate prin intermediul TOOL-ului).

 

  1. Sesizări și reclamații

Utilizatorii și/sau Clienții site-ului PCWEB.RO ne pot contacta în general la adresa de e-mail sau prin formularul din secțiunea „Contact” pentru orice nelămuriri, probleme, sesizări sau reclamații în legătură cu Produsele sau Serviciile, inclusiv pentru a identifica și corecta eventuale erori care au loc cu ocazia introducerii datelor.

Sesizările astfel recepţionate vor fi soluționate de noi în maxim 30 (treizeci) de zile calendaristice de la primirea lor.

  1. Datele cu caracter personal/Politica de confidențialitate

   Prin utilizarea Platformei, Clientul înțelege şi acceptă să transmită Vânzătorului date cu caracter personal, aceste date urmând să facă obiectul prelucrării în conformitate cu şi pentru scopurile prevăzute în cuprinsul Politicii de Confidențialitate, care completează aceşti Termeni și Condiții.

Legea aplicabilă și soluționarea litigiilor

13.1 Prezentul document reprezintă un contract legal încheiat la distanță, acceptat prin simpla lui bifare și este supus legii române.

13.2 În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile se vor adresa instanțelor judecătorești competente conform legii.

  1. Clauze specifice

14.3 Obligația noastră nu este o obligație de rezultat, ci una de diligență, ceea ce înseamnă că vom face tot ce putem ca să livrăm Serviciile, însă nu putem garanta executarea acestora, iar Clientul declară că este de acord în mod expres cu acest lucru.

14.4 Vânzătorul/Prestatorul nu își asumă răspunderea pentru accesarea link-urilor pe care le găsește în site și nu garantează că platforma nu are bug-uri sau viruși și nu este răspunzător pentru eventualele întreruperi temporare, parțiale sau totale ale platformei, iar acest lucru nu dă dreptul la o compensație pentru Client/Consumator.

14.5 Limba în care se încheie contractul este limba română.

 

  1. Modificări/completări/actualizări ale documentului

   Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă Termenii și Condițiile site-ului. Accesând site-ul vânzătorului (companiei), utilizatorii/clienții vor găsi cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor.

 

Formular de retragere din contract: DESCARCĂ AICI